Vreme čitanja: oko 1 min.

Englezi pišu: Poketino preuzima Čelsi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanski mediji podsećaju da su se čelnici Čelsija raspitivali o argentinskom treneru u septembru prošle godine kada je otpušten Tomas Tuhel, ali je na njegovo mesto postavljen Grejem Poter, koji je početkom arpila dobio otkaz posle serije loših rezultata

  • 1
Mauricio Pochettino , Maurisio Poketino Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Poznati argentinski fudbalski trener, Maurisio Poketino mogao bi naredne nedelje da bude imenovan za novog menadžera Čelsija, a londonski klub bi preuzeo na kraju sezone, prenosi Skaj sports.

- Imenovanje argentinskog trenera je sve bliže i klub bi naredne nedelje mogao da ozvaniči saradnju. Tokom pregovora razgovaralo se o ekipi i pojačanjima, kao i o stručnom štabu novog menadžera - navodi Skaj sports i dodaje da će Frenk Lampard voditi Čelsi do kraja sezone.

Britanski mediji podsećaju da su se čelnici Čelsija raspitivali o argentinskom treneru u septembru prošle godine kada je otpušten Tomas Tuhel, ali je na njegovo mesto postavljen Grejem Poter, koji je početkom arpila dobio otkaz posle serije loših rezultata.

Maurisio Poketino Foto: AP/Tanjug

Poketino (51) je bez posla otkako je u julu prošle godine otišao iz Pari Sen Žermena. Argentinac je ranije vodio Totenhem, Sautempton i Espanjol. On planira da, ako preuzme londonski klub, na kraju sezone vrati Belgijanca Romela Lukakua, koji je trenutno na pozajmici u Interu.

Predstavnici Čelsija pregovarali su i sa bivšim trenerom Bajerna Julijanom Nagelsmanom, ali nije postignut dogovor.

(Telegraf.rs)

Video: Ovakvog gospodina Marakana dugo nije videla: Poketinov gest oduševio Delije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mauricio Pochettino

    27. april 2023 | 02:46

    Argentinac Maurisio Poćetino pravilno izgovaranje nije Poketino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA