≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijani pišu: Vlahovićeva reakcija na tribinama razbesnela navijače Juventusa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se da je stav navijača Stare dame preteran

  • 4
Dušan Vlahović Printskrin: Instagram/dusanvlahovic.it/Mediaset

Srpski napadač Dušan Vlahović našao se na udaru pojedinih navijača Juventusa koji su bili nezadovoljni njegovim reakcijama tokom meča sa Interom!

Vlahović je revanš meč polufinala Kupa gledao sa tribina zbog problema sa povredom, a italijanski mediji, tačnije "Korijere delo Sport" je na svoju digitalnu naslovnu stranu stavio asa Juventusa, uz naslov - "Vlahovićeva reakcija na tribinama razbesnela navijače."

Navodno, njemu se na dušu, mada se čini da je poprilično preterano, stavlja na to da nije na "adekvatan način" reagovao na poraz Juvea i ispadanja iz Kupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by dv9 (@vlahovicevaa9)

- Na društvenim mrežama je bilo navijača koji su primetili Vlahovićev stav na tribinama, poprilično blag, uprkos eliminaciji Juventusa. Imao i onih koji su očekivali drugačiju reakciju, možda i ljutnju, ali svkakako ne ovakvu tihu. Srbin se uzdržao, za mnoge čak i previše, ostavljajući utisak nezainteresovanosti - piše "Korijere delo Sport."

Možda kamera i jeste uhvatila Vlahovićča na trenutak da nije pokazao te emocije koje su od njega tražene, ali daleko od toga da je nezainteresovan s obzirom na to da je poznata njegova glad za uspehom.

Inače, Inter je u sredu veče dobio rezultatom 1:0 i posle 1:1 u Torinu 24. maja u finalu čeka boljeg iz dvomeča Kremoneze - Fiorentina.

(Telegraf.rs)

Video: Klinci gledali Vlahovića kao u boga: Orlovi sleteli u Podgoricu i izazvali ludnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA