Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokrenuta istraga na 4 meča u srpskom fudbalu zbog sumnje o nameštanju, među njima je i jedna Zemunova

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju su tri utakmice Srpske lige i jedna Zonske lige Beograd

  • 11
Taurunum Bojs, FK Zemun, navijači Foto: MN Press

Fudbalski savez Beograda otvorio je istragu zbog sumnji u regularnost utakmica 24. kola Srpske lige "Beograd" između surčinskog Jedinstva i Zemuna, odnosno Studentskog centra i Radničkog iz Obrenovca.

U pitanju su dueli 24. kola u kom je Zemun u gostima slavio sa 3:0, a gde se sumnja u nezainteresovanost domaćina, dok je Radnički sa 3:2 slavio u gostima. Kada je u pitanju ovaj meč, on je došao i do UEFA s obzirom na prijavu koja je poslata - potvrđeno je Telegrafu.

Nisu ovo jedine utakmice koje su pod istragom, jer se sumnja na neregularnost i u duelu 23. kola Srpske lige između Radničkog iz Obrenovca i Jednistva iz Surčina, kao i utakmice Zonske lige između Barajeva i Komgrapa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knez

    28. april 2023 | 21:42

    Ide ofk u drugu ligu na ovaj ili onaj način. Ako neće milom onda će silom.

  • Dragan

    29. april 2023 | 06:56

    Ovaj Radnicki Obrenovac od ubedljivo najgoreg tima u prvom delu sezone sa ubedljivo najgorom gol razlikom odjednom poceo da pobedjuje sve zivo kao da im je dosao Benzema sa drugarima Modricem,Vinisijusem i Ancelotijem licno! Transformacija nevidjena u istoriji svetskog fudbala!!!

  • Doktor

    28. april 2023 | 23:12

    Zadnjih 10 kola prvenstva, u svim ligama u našem fudbalu 50% utakmica NAMEŠTENO. To je opšte poznata stvar, jer u tome učestvuju pored ekipa i savezi i fudbalske sudije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA