Vreme čitanja: oko 2 min.

U Engleskoj "prštalo" na sve strane: Ludnica u londonskom derbiju, Brajton demolirao Vulvse

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi su, od 13.30 na teren izašli Kristal Palas i Vest Hem, i već od samog starta sve je nagoveštavalo da će biti ludnica

  • 0
Premijer liga, 34. kolo Foto: Tanjug/AP

Odigrane su i tri utakmice 34. kola engleske Premijer lige, a na tri meča viđeno je čak 16 pogodaka.

Prvi su, od 13.30 na teren izašli Kristal Palas i Vest Hem, i već od samog starta sve je nagoveštavalo da će biti ludnica. Na kraju - tako je i bilo.

Poveli su gosti u devetom minutu preko Součeka, da bi samo šest minuta kasnije izjednačio Aju. Već u 20. minutu na semaforu je stajalo 2:1 u korist domaćih, kada je pogodio Zaha, da bi prednost Palasa u 30. minutu povisio Džefri Šlup. Ipak, do kraja poluvremena, "Čekićari" su uspeli da smanje, kada je pogodio Antonio u 35. minutu.

U drugom poluvremenu, viđena su još dva pogotka, u 66. minutu Eze je ponovo povisio prednost domaćih sa bele tačke, a konačan rezultat postavio je Aguer u 72. minutu. Palas je ovom pobedom praktično obezbedio opstanak, dok će Vest Hem i dalje morati da se bori za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala.

Brentford je, od 16.00, posle velikog preokreta u finišu meča savladao ekipu Notingem Foresta sa 2:1. Danilo je doveo goste do prednosti u finišu prvog poluvremena, ali je u poslednjih deset minuta meča Brentford uspeo da potpuno preokrene.

U 82. minutu je pogodio Ajvan Toni, da bi u četvrtom minutu nadoknade pogodio i Dasilva, i tako doneo pobedu "Osicama".

Brajton je demolirao ekipu Vulvsa na svom terenu rezultatom 6:0. Čak četiri puta su domaći tresli mrežu "neprimetnih" gostiju u prvih 45 minuta, i već je tada bilo jasno da će svi bodovi ostati plavo-belima.

I u drugom poluvremenu, domaći su nastavili da "melju" Vukove", te je na kraju meč okončan sa čak šest pogodaka u mreži gostiju. Čak trojica fudbalera upisala su se po dva puta u listu strelaca, a to su Undav, Velbek i Gros. Brajton je ovim trijumfom došao na samo bod od mesta koja vode u Evropu, i vrlo lako bi do kraja sezone, ukoliko ovako nastave, da se desi da plavo-beli igraju neko od tri evropska takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad nećeš hodati sam": Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA