≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Srbiji: Mladi fudbaler (14) napadnut na parkingu, s povredama glave prebačen u bolnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu jasni baš motivi ovog napada

  • 1
Glava povreda fudbalska lopta Foto-ilustracija: Shutterstock, MN Press

U utakmici 14. kola pionirske lige FSO Novi Pazar-Raška-Tutin odigran je meč između Tutina i ekipe Bane, gde je domaća ekipa slavila sa 4:3, ali je sam meč obeležio napad na fudbalera iz Raške, Luku P, koji je prebačen u bolnicu.

Ekipe su stvarno pružile vrhunsku fudbalsku zabavu, melem za oči sa sedam golova u mreži i pregršt dobrih prilika, ali ipak, više se priča o onome što se desilo nakon samog susreta.

Posle samog meča, kada su se ekipe presvukle i krenule ka svom prevozu, igrači iz Tutina su napali fudbalera Baneta, a najgore je prošao Luka P (14), koji je morao u bolnicu. Ovaj slučaj je prijavljen i policiji, a Lukinu izjavu prenosimo u celosti.

- Dana 29.04.2023 godine oko 14.45 časova nakon završetka naše utakmice, svi smo otišli do svoje svlačionice. Kada smo se spremili izašli smo iz stadiona i uputilo smo se prema našem vozilu. Kada sam krenuo prema vozilu grupa dečaka je nasrnula fizički na mene a jednog sam prepoznao da je igrao tokom naše utakmice i da je isključen zbog crvenog kartona. Saznao sam da se radi o licu Redžepović Velminu kao još jedno lice u beloj jakni, za koje ne znam o kojem licu je reč, koji je isto fizički nasrnuo na mene. Posle tog događaja došlo je vozilo hitne pomoći koji sam odvezen do hitne pomoće gde mi je bila ukazana lekarska pomoć To je sve što imam da izjavim u vezi pomenutog događa. – rekao je dečak.

(Telegraf.rs)

Video: Vruć video obnaženih Argentinki koje su izazvale skandal na finalu Mundijala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    29. april 2023 | 21:31

    Bas me Cudi, sandzaklije obicno vole Srbe I Srbiju. Dajte pare da im se opet nesto izgradi , zasluzili su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA