Vreme čitanja: oko 1 min.

Voša i dalje sanja Ligu šampiona: Partizan u veoma nepovoljnoj situaciji, Evropa pod velikim znakom pitanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa Vojvodine došla do velika tri boda.

  • 5

Ekipa Vojvodine se opasno nameračila na Evropu i to su pokazali još jednom, pošto su na svom terenu bili bolji od Voždovca sa 2:0, čime su ostavili Partizan iza sebe i sturili sav pritisak na crno-belu četu u idućem kolu protiv TSC-a.

Vojvodina je do novih bodova stigla u meču na svom terenu, a i to golovima Nikole Čumića i Iva Barajea. Čumić je pogodio u 29. minutu, dok je drugi gol došao u 80. čime je praktično samo potvrđena pobeda.

Ovo su i velika tri boda za Vojvodinu pred završnicu prvenstva, čime su Novosađani došli korak bliže ka plasmanu u Evropu iduće sezone. Oni su sada na tri boda više od Partizana, dok crno-beli imaju meč manje, a taj meč je protiv TSC-a, trenutno drugoplasirane ekipe u prvenstvu.

Teško je reći za koga će Vojvodina i navijati u ovom duelu, jer u slučaju pobede Partizana, oni mogu da nastave ka Ligi šampiona, dok bi s druge strane odgovaralo i da TSC slavi, jer bi se onda učvrstili na tom trećem mestu.

Ipak, ima još četiri utakmice do kraja, dok Vojvodina ima mečeve i sa Partizanom i sa TSC-om, pa bi i tada moglo da se odluči o tome - ko će u Evropu iduće sezone pored Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Prva 2 gola na meču morate da vidite: Vojvodina kiksnula u borbi za mesto koje vodi u Evropu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    29. april 2023 | 23:33

    Partizan je srozao Tole Karadžić koji je svim silama pokušao da uništi Zvezdu a od Partizana napravi velikana… epilog vidite i sami…

  • Papilon

    29. april 2023 | 23:46

    Pa ko je to nama na petom mestu ? Masala !

  • Nedimovic Dzajic

    29. april 2023 | 22:34

    Kakve li su ovo mucke, kad toliko srozavaju Partizan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA