Vreme čitanja: oko 1 min.

Terzić dao gol, Jović čak tri puta asistirao: Petarda Fjorentine protiv Stankovićeve Sampdorije u znaku Srba!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuni raspad gostiju na "Artemio Frankiju"

  • 5
Luka Jović Foto: Tanjug / AP

Kakvu utakmicu su odigrali fudbaleri Fjorentine protiv Sampdorije! Odavno nisu tako lako nekoga pregazili kao danas tim Dejana Stankovića, pošto su na "Artemio Frankiju" postigli čak pet golova, a u čak tri su učešće uzeli Srbi - 5:0 (1:0).

Naš sjajni Luka Jović je bio asistent za tri gola, dok je Aleksa Terzić postigao poslednji za Violu i tako dodatno zagorčao život nekadašnjem treneru Crvene zvezde.

Ali krenimo redom, u pravom momentu su domaći stigli do prednosti, u drugom minutu nadoknade preko Kastrovilija, kojem je tada asistirao Biragi.

Bilo je potrebno još 17 minuta u drugom delu da Fjorentina duplira prednost. Tada je asistent bio naš Luka Jović, a strelac Dodo, da bi samo četiri minuta kasnije Luka opet dao ključni pas, ali za gol Dankana.

Nastavila je Fjorentina da dalje rešeta gol Sampdorije, pa je tako u 76. minutu Kuame postigao četvrti gol, da bi šlag na tortu dali Srbi u 88. minutu.

Naime, Aleksa Terzić je tada uspeo da zatrese mrežu i to na asistenciju Luke Jovića! Na najlepši mogući način je tako okončana ova sjajna fudbalska priredba koja je učvrstila Violu na osmom mestu sa 45 bodova.

Sampdorija je sada zakucana za dno tabele sa 17 bodova i samo čudo je može spasiti iz ove užasne situacije.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević srećan zbog povratka Spajića i gola: Delovao je kao pravi špic, a ne defanzivac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA