Vreme čitanja: oko 1 min.

Atletikova "petarda" u golu Valjadolida: Jorgandžije zablistale i skoro obezbedile mesto u Ligi šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna partija madridskog kluba na severo-zapadu Španije

  • 0
Atletiko Madrid Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Atletiko Madrida upisali su jednu od najubedljivijih pobeda sezone ove večeri u Valjadolidu, pošto su pregazili istoimeni tim postigavši čak pet golova - 2:5 (1:3).

Od samog starta bilo je više nego jasno da će klub iz španske prestonice doći do pobede na severo-zapadu Španije. U razmaku od 18 minuta, faktički, rešeno je pitanje pobednika.

Seriju je otvorio Nahuel Molina golom u 20. minutu, na njega se vrlo brzo nadovezao Hoze Himenez četiri minuta kasnije, da bi Alvaro Morata pogotkom iz 38. minuta udario pečat.

Valjadolid se potom nakratko vratio u život golovima Larina sa penala u 42. minutu i Eskudera u 74. minutu, pre nego što je Atletiko ponovo preuzeo stvari u svoje ruke.

Sasekao je domaćina autogol koji je postigao Fernandez u 86. minutu, a na kraju je Memfis Depaj na asistenciju De Paula uspeo da se postara da odjekne petarda na stadionu "Hoze Zorilja".

Atletiko sada ima 66 bodova, dva manje od Reala, ali i 11 manje od Barselone. Liga šampiona je skoro obezbeđena, pošto Jorgandžije imaju plus od 13 poena u odnosu na petoplasirani Viljareal.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši fudbaler Partizana bodri košarkaše u Madridu protiv Reala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA