≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanković ponudio ostavku čelnicima Sampdorije: Evo koliko klub ima rok da se izjasni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi poraz za Sampdoriju teško je pao srpskom treneru

  • 18
dejan stanković Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Sampdorije poraženi su na gostovanju Fiorentini sa 5:0, a prema pisanju itlaijanskih medija, ovaj rezultat uticao je na to da trener tima iz Đenove, Dejan Stanković, ponudi ostavku. 

Naime, Sampdorija je trenutno ubedljivo poslednja sa 17 bodova i već dugo ne zna za pobedu u prvenstvu. Takođe, tim koji vodi srpski stručnjak zakucan je za dno tabele sa 3 boda iza Kremonesea i čak 10 manje od Verone i Specije koji su na 17. i 18. mestu.

Zbog toga je podneo ostavku, a kako se navodi, nju klub za sada nije prihvatio. Kako prenosi Sportitalia, posle ponuđene ostavke Stankovića, zbog čega je kasnio na pres konferenciju posle meča, klub je još uvek nije prihvatio, a odlučeno je da se do konačnog stava kluba sačka 24 sata.

- Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom i ponosom. Dao sam sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju sto puta. Ne krivite igrače, ovih 5:0 je samo na meni. Pričajmo o tome! -  istakao je Stanković u obraćanju medijima posle utakmice u Firenci - rekao je Stanković posle meča, vidno razočaran.

Itlaijani tkaođe pišu da bi Stankovićeva ostavka značila i nastavak propasti kluba. Oni navode da Sampdoriji preti bankrot i preseljenje u Seriju D jer je vlasnik kluba masimo Ferero odbio da proda klub američkim investiorima.

Da podsetimo, , Dejan Stanković je letos napustio Crvenu zvezdu nakon neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife, da bi potom od oktobra preuzeo Sampdoriju Na 26 utakmica sa ovim klubom ostvario je samo četiri pobede, šest remija i čak 16 poraza. Ipak, mora se istaći da je tim koji je dobio na raspolaganje vrlo slab i da tokom januara nisu stigli fudbaleri koji su kvalitetom popravili to stanje.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    1. maj 2023 | 08:51

    Da si ponudio ostavku pre 15 kola mozda bi ljudi i ostali u seriji A a ovak u B a ako ostanes ne gine im i C.

  • ARS

    1. maj 2023 | 08:40

    Eh kad čovek umisli da može da bude fudbalski trener ?

  • ee pa

    1. maj 2023 | 09:55

    uzmi makar građevinsku dozvolu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA