Vreme čitanja: oko 1 min.

Rašford "spasio" prezgodnu fudbalerku u provodu od navale navijača: Rekla mu je da je pravi džentlmen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ališa Leman upala je u problem u jednom noćnom klubu, ali je zvezda Mančester junajteda uskočila da je spase

  • 1
Ališa Leman Foto: Tanjug / AP, Instagram / Prinstceen / @alishalehmann

Fudbalska zvezda Mančester junajteda, Markus Rašford došao je na naslovnice mnogih tamošnjih portala zbog jednog svog gesta prilikom izlaska u noćni provod.

Naime, fudbalerka Aston Vile i reprezentativka Švajcarske, Ališa Leman upala je u problem u Mančesteru, nakon što je bila opkoljena od strane ljudi i pod velikim pritiskom navijača u jednom noćnom klubu.

Videvši to, Rašford je odreagovao džentlmenski i pozvao je da se priključi u njegovom VIP salonu, gde su se nalazili njegovi prijatelji, a kako bi Ališa izbegla dalje nepotrebne neprijatne momente.

Kako piše The Sun na osnovu svojih izvora, ovo je bio prvi put da su se njih dvoje upoznali, ali je Markus već znao ko je Ališa. Razmenili su nekoliko reči i ona mu se zahvalila na gestu. Potom su nastavili da se zabavljaju sa svojim prijateljima, a fudbalerka je izjavila da je Rašford pravi džentlmen.

Inače, Lemanova na Instagramu ima preko 13 miliona pratilaca i doskora je bila u vezi sa Daglasom Luizom sa kojim se rastala ranije ove godine. Kružile su priče i da je potom u vezi sa Petrosom Cicipasom, bratom Stefanosa, ali to nije potvrđeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA