Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobična situacija u BiH: Igrač u svom šesnaestercu uhvatio loptu u ruke, sudija naknadno dosudio ofsajd

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomoćni arbitar na prvu, nije dosudio ništa, ali je nakon razgovora sa glavnim arbitrom podigao zastavicu i signalizirao ofsajd

  • 0
FK Velež - FK Borac Banjaluka Printscreen: Twitter/ @Goc1jedini

Fudbaleri Veleža savladali su ekipu Borca iz Banjaluke u derbiju 29. kola Premijer Lige BiH, rezultatom 2:0.

Ipak, meč je digao veliku "prašinu" u tamošnje javnosti, s obzirom na to da je na susretu viđen jedan pomalo sumnjiv i neobičan detalj. Naime, igrao se 11. minut, kada je posle odbrane golmana Veleža, jedan igrač domaćih samo uhvatio loptu u ruke u svom kaznenom prostoru.

Pomoćni arbitar na prvu, nije dosudio ništa, ali je nakon razgovora sa glavnim arbitrom podigao zastavicu i signalizirao ofsajd. Ovo je izazvalo veliku polemiku i pitanje da li je Borac u ovoj situaciji oštećen za jedanaesterac. Ipak, ostaje upitno, da li je fudbaler Veleža uhvatio loptu u ruke, pre ili nakon sudijskog zvižduka.

Podsetimo, ovaj meč je bio direktan "okršaj" za mesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja, te je javnost pomno pratila dešavanja sa stadiona Veleža.

(Telegraf.rs)

Video: TSC iznenadio Partizan i izjednačio rezultat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA