Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci pišu: Ronaldo se vraća u Real Madrid?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi, ne postoji šansa da se Ronaldo vrati u Madrid kao igrač, ali će mu biti ponuđena pozicija klupskog ambasadora ili neka druga uloga u organizacionoj šemi kluba sa stadiona "Santiago Bernabeu"

  • 0
Kristijano Ronaldo Cristiano Ronaldo Portugalija Švajcarska Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar 2022 Foto: Tanjug/AP/Pavel Golovkin

Proslavljeni fudbaler, Kristijano Ronaldo bi ponovo mogao da se nađe u Real Madridu, ali ovog puta u nešto drugačijoj ulozi.

Čini se da ne "cveta" ljubav između Ronalda i Al Nasra. Nije Kristijanu lako bilo da se privikne na uslove i kulturu, a i "golim" okom se može videti da portugalski fudbaler i nije baš zadovoljan razvojem situacije.

Samim tim, i rastanak bi mogao da usledi vrlo brzo, a kako prenose španski mediji, Ronaldo bi mogao da se vrati u Real Madrid. Ipak, treba napomenuti da se Kristijano u špansku prestonicu neće vratiti kao igrač, već kao funkcioner u klubu.

Kako navodi "El Nacional", Florentino Perez je Ronaldu dao garanciju da mu neće "faliti posla" u Madridu. Kako se navodi, ne postoji šansa da se Ronaldo vrati u Madrid kao igrač, ali će mu biti ponuđena pozicija klupskog ambasadora ili neka druga uloga u organizacionoj šemi kluba sa stadiona "Santiago Bernabeu".

(Telegraf.rs)

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA