Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda slavi Čehe, Nemce i Engleze: Trenutno je u 3. šeširu za LŠ, evo šta joj treba da ostane tu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli prate rasplet u tri lige u Evropi

  • 2
FK Crvena zvezda - FK TSC Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka još pre dva kola i sada rasterećeno mogu da završe sezonu, prateći rezultate u drugim ligama koje utiču na njihovu poziciju u grupnoj fazi Lige šampiona.

Trenutno su svi pogledi usmereni ka Engleskoj, Nemačkoj i Češkoj, gde situacija diktira u kom bi šeširu Zvezda mogla da završi u elitnom takmičenju, a ujedno i da dobije dodatne bonuse za svako bolje početno mesto u odnosu na sve učesnike.

Prema najnovijem preseku nakon utakmica koje su odigrane za vikend, došlo je do povoljnog raspleta za Zvezdu.

Slavija iz Praga je kiksnula na domaćem terenu protiv Hradec Karlove (1:1), a to je iskoristila Slavija iz Praga, koja je slavila na gostovanju protiv Libereca sa 3:1 i preuzela prvo mesto.

Pošto je u ostalim ligama ostalo nepromenjeno stanje, Njukasl je pobedio Sautempton i zadržao mesto koje vodi u Ligu šampiona u Engleskoj, dok je u Nemačkoj Lajpcig i dalje ispod četvrtog mesta iza Frajburga i Union Berlina.

Već u sledećem kolu bi moglo sve i da bude jasnije dosta, jer će Frajburg na svom terenu dočekati Lajpcig u direktnom duelu za Ligu šampiona.

Podsetimo, u zavisnosti od povoljnih rezultata, što kroz lige, što kroz letnje kvalifikacije, Zvezda bi na osnovu plasmana mogla da dobije bonus i do 10 miliona više.

(Telegraf.rs)

Video: Očajna reakcija defanzivaca Čukaričkog: Bukvalno su poklonili gol Stefanu Miloševiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA