≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bek Čukaričkog: "Zvezda nas je rutinski nadigrala, naredni meč u Kupu je od velikog značaja!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brđane u četvrtak očekuje gostovanje u Surdulici

  • 0
Viktor Rogan Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak od 16.00 časova igraju meč četvrtfinala Kupa protiv Radnika iz Surdulice u gostima!

Brđani se ne nalaze u dobrom momentu, s obzirom na tod a su vezali dva poraza u šampionatu, ali njihove ambicije u ovom takmičenju su jasne.

- Izuzetno bitna utakmica za nas, od velikog značaja. Želimo da što dalje doguramo u Kupu Srbije. Znamo ko nam je rival, jasno nam je da su Surduličani mnogo, mnogo bolji nego što je to bio slučaj u prvom delu sezone. Uostalom, nedavno su nas namučili na našem stadionu. Sa novim trenerom igraju veoma tvrdo, na mali broj golova. Uz to, poseduju veliki kvalitet u napadu, dovoljno je samo da pomenem imena Radulovića, Makarića, Dražića... - rekao je desni bek Viktor Rogan.

Osvrnuo se mladi reprezentativac Srbije i na utakmicu protiv Crvene zvezde, u kojoj je njegov tim ubedljivo poražen.

- Ponovo smo slabo ušli u utakmicu protiv Crvene zvezde. Ali, zaista smo imali mnogo problema sa povredama, čak sam morao da počnem meč na poziciji levog beka, pa sam se posle vratio na desnu stranu... Posle dva primljena gola smo se konsolidovali, imali i svoje prilike u finišu prvog i na startu drugog poluvremena. Ipak, Zvezda nas je, moram da priznam rutinski nadigrala. Jednostavno, to je ekipa na nivou Lige šampiona, mi još nismo u tom rangu. Iskreno se nadam da ćemo se još jednom sastati sa njima do kraja sezone, najbolje bi bilo u finalu Kupa, ali dug je put do toga, najpre nas čeka izuzetno težak meč u Surdulici, a potom moramo da se spremamo za derbi sa Vojvodinom.

Do kraja šampionata Čukarički će odigrati još tri meča na svom stadionu na Banovom brdu, najpre protiv Vojvodine (ponedeljak, 18 časova), potom Novog Pazara (13. maj) i u poslednjem kolu sa ekipom Radnički 1923 (27. maj), uz prethodno gostovanje Voždovcu (21. maj).

- Najpre Surdulica, pa sve ostalo. Već sada znamo da nas čeka pakleno težak meč protiv odlične ekipe Vojvodine, ali nijedan duel u plej-ofu neće biti lak, pa ni protiv ekipa koje su ostale bez ambicija za Evropu. Biće ti protivnici prilično rasterećeni, igraće bez pritiska, ali svakako sa velikom željom da osvoje što više bodova – upozorio je Rogan.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari pozdravljaju aplauzima igrače Partizana uprkos porazu: Zvižduci za Realovu ekipu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA