Vreme čitanja: oko 1 min.

Lalatović nije sedeo na klupi svog tima, bez pobednika u borbi za opstanak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nula u Ivanjici

  • 0
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Fudbaleri Javora i Mladosti GAT odigrali su bez golova meč 33. kola Superlige Srbije, odnosno trećeg kola plej-auta, u Ivanjici!

U pitanju je grčevita borba za opstanka, a teško je da su i jedna i drugi trener zadovoljni bodom. Javor je imao šansu da se odmakne, dok je Mladost i dalje na poslednjem mestu SL.

Tim iz Novog Sada na ovom gostovanju je bio lišen pomoći glavnog trenera Nenada Lalatovića koji je odrađivao suspenziju zbog četiri vezana žuta kartona. Umesto njega na klupi je sedeo Vidak Bratić.

Mladost sada ima 27 bbodova, ispred su Radnički Niš i Mladost Lučani sa 29, dok je Radnik na 30. Jedan više od Surduličana, dakle 31, ima Javor koji u narednom kolu dočekuje Kolubaru. GAT će takođe igrati kod kuće protiv subotičkog Spartaka.

Kada su u pitanju prilike na ovoj utakmicvi, Javor je najbolje imao preko Gigića i Gojkovića u uvodnih 15 minuta drugog poluvremena. Marković, Milić i Babić su pretzili kada je u pitanju gostujući tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA