≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinarki prete silovanjem zbog pitanja koje je postavila treneru Reala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mariji Moran "preselo" pitanje za Anćelotija

  • 2
Marija Moran Printskrin: Instagram/mariamoranh6

Španska novinarka Marija Moran suočava se sa jezivim pretnjama na društvenim mrežama zbog pitanja koje je postavila treneru Reala Karlu Anćelotiju!

Marija trenutno radi za "Gol TV" i u ponedeljak je, uoči meča Real Sosijedada i Real Madrida, upitala Anćelotija - "Da li bi eventualni crveni karton za Vinisijusa bila lekcija za njega zbog tih protesta koji ima ka sudijama?"

To se očigledno nije svidelo navijačima "kraljevskog kluba" koji su je zasuli gnusnim uvredama, a neke od njih je i sama Marija podelila na društvenim mrežama.

- Govore mi da će da me siluju, da mi je ćerka kopile...Vređaju dete od 18 meseci. Sve ću da prijavim policiji - poručila je Marija.

Inače, ona je ćerku dobila sa holandskim golmanom Jasperom Silesenom, mada njih dvoje nisu u dobrim odnosima i vode veliku borbu pred sudom. Navodno, Silesen, bivši golman Valensije i Barselone, ne želi da prizna dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA