Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlahović među trojicom koji su protiv Alegrija: Italijani tvrde da je Srbin zahtevao jednu stvar od Juventusa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rasulo u Torinu...

  • 0
FK Juventus - FK Fjorentina Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbaler Dušan Vlahović i Italijan Federiko Kijeza navodno su tražili da odu iz Juventusa ukoliko Masimilijano Alegri bude trener ovog kluba i naredne sezone!

Ovu informaciju javio je italijanski novinar Adrijano Del Monte koji dodaje da je Alegri odavno izgubio svlačionicu, a kao rezultat svega jeste i odluka Anhela Di marije da ne igra utakmicu sa Bolonjom.

Vlahović navodno krivi Alegrija zbog defanzivnog stila fudbala koji ovaj trener gaji, dok Kijeza gleda na svog trenera kao glavni razlog nepovezanosti sa klubom za koji je dao samo dva gola u poslednje dve sezone.

"Gazeta delo Sport" je prva javila da je Di Marija rekao da je povređen i da ne može da igra, te da ova trojica igrača nisu u dobirm odnosima sa Alegrijem. Takođe, sumnja se da ključni igrači iz prvog tima dele informacije medijima.

Juventus je trenutno treći u Seriji A, ispao je u polufinalu Kupa, dok ga očekuje polufinale Lige Evrope protiv Sevilje. Ukoliko ovo takmičenje osvoje, može da se kaže da je sezona koliko-toliko spašena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA