≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je velika želja Zvezde, sada se oglasio zbog masakra u školi: Duša me boli za decom, ovo je poruka za sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danilović je svojevremeno imao poziv srpskog šampiona, međutim, na kraju je otišao u Portugaliju

  • 1
Vladan Danilović Foto: DiaEsportivo/Action Plus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladan Danilović, trenutno član portugalskog Nasionala, jedan je od sportista kojima je teško pao masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu!

Danilović je svojevremeno igrao za banjalučki Borac i bio je velika želja Crvene zvezde. Nikada nije krio da je veliki navijač crveno-belih, a psole tragedije je poručio da mu je ovo najgori dan u životu.

- Duša me boli za ovom decom. Ne mogu da dođem sebi. Sve što se dešava u današnjem svetu je loše. Današnji svet je loš. Loši primeri, loša muzika, loše vaspitanje, loši filmovi, emisije, loše video igrice... Ništa ne valja! Rivalstva među decom su veća nego ikada. Takmičenje u boljem telefonu, boljim patikama, broju lajkova... Nastavnik više nema autoritet nad decom - napisao je Danilović i nastavio:

Vladan Danilović Printskrin: Instagram/VD10

- Deca su danas autoriteti i kod svoje kuće i u obrazovnim ustanovama. Čast izuzecima kojih je jako malo. Nezainteresovani roditelji, koji kad god je to moguće uvale deci telefon, kako ne bi slučajno morali da ih zabave i razonode. Deci je ispran mozak! Ovo je najgori dan otkad znam za sebe! Deca se čuvaju i u decu se ulaže. U budućnost se ulaže. Poruka i za ustanove i za organe i za političare i za roditelje i za prosvetare i za sve!

Podsetimo, u masakru koji se desio u sredu ujutru, dečak K.K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole, dok su nastavnica istorije i nekoliko đaka u bolnici zbog ranjavanja.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte trenutak privođenja učenika koji je pucao u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan SD

    3. maj 2023 | 22:02

    Sve što je rekao sto posto je u pravu. Nažalost svi mi odrasli dajemo loš primer deci. Društvene mreže i pojedini mediji vode nas u propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA