≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan istupio iz Sportskog društva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle borbe za JSD počela borba i za fudbalski klub između dve struje

  • 37
Miloš Vazura, Milorad Vučelić Foto: Marko Jovanović

Uprava fudbalskog kluba Partizan donela je u sredu popodne odluku o istupanju iz Sportskog društva Partizan nakon što je imenovana privremena uprava ovog kluba!

To praktično znači da nijedna odluka Sportskog društva više nema nikako utemeljenje ili primenu na fudbalski klub Partizan. Jer, Statut dozvoljava da se svaka udružena sekcija iz JSD može i iz njega isto tako razdružiti.

Međutim, ova odluka će za sobom doneti i niz nejasnoća, pre svega gde će fudbalski klub Partizan ubuduće “stanovati”, odnosno igrati svoje mečeve, jer Sportsko društvo je vlasnik nad svom imovinom članova, pa i nad stadionom u Humskoj.

Samim tim, ukoliko, recimo, čelnici fudbalskog kluba ne budu želeli da se isele iz prostorija, Upravmi odbor Sportskog društva to mogu da učine težim putem tako što će pozvati organe reda i iseliti ih nasilno.

Svašta se u Humskoj dešavalo od 2008. godine otkako je klub preuzeo Dragan Đurić, ali ovakva situacija se ne pamti od osnivanja Partizana i to u danu kada je Srbiju i Beograd zadesila jedna od najvećih tragedija u istoriji.

Na čast svima koji u opštoj tragediji i žalosti cele nacije sebe stavili u prvi plan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gira PFC

    3. maj 2023 | 20:48

    I kako mislite gospodo V&V dalje? Kom sportskom društvu pripadate sada, čiji ste vi? Svi klubovi su deo JSD Partizan, ono je iznad svih klubova. Šta mislite ko će tek sada dolaziti da gleda vaš fudbalski tim? Gospodo, ovo je još jedan vaš očajnički potez! Sram vas bilo!!!

  • 123

    3. maj 2023 | 19:53

    Sa obzirom da su im navijaci ubijali i mucili pa zatim i slikali mrtve ljude na tom istom stadionu, ja bih ga zatvorio, a ne da se deca vode tamo....

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    3. maj 2023 | 19:15

    Kako mozes da istupis iz drustva Partizan ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA