≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u Seriji A: Stanković hteo da se obračuna sa igračem Torina zbog poteza na kraju meča

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pelegrijeva proslava gola razbesnela domaći tim

  • 6
Dejan Stanković Printskrin: Youtube/Arena Sport TV

Finiš meča između Sampdorije i Torina, koji je gostujući tim dobio rezultatom 2:0, doneo je nemile scene u samom finišu zbog proslave gola kojim su Bikovi potvrdili trijufm!

U centru pažnje je bio Pjetro Pelegri koji je zatresao mrežu u nadoknadi vremena, a zatim je pogodak slavio tako što je provocirao navijače Sampdorije. Stavio je ruke na uši i izazvao bes domaćih igrača, uključujući i trenera Dejana Stankovića.

Upravo je Stanković bio jedan od onih koji je trčao da se obračuna sa Pelegrijem, da bi odmah posle utakmice dobio izvinjenje od strane trenera Torina Ivana Jurića. I sam Pelegri se izvinio pred kamerama.

- Svi znaju priču, da sam ja rođen kao navijač Đenove. napravio sam grešku. Kada jedna strana napravi grešku, onda mora i da se izvini. Zato ovim putem i upućujem izvinjenje igračima i navijačima Samdorije - rekao je Pelegri.

Kada je u pitanu Stanković, on je posle meča poručio:

- Prihvatam izvinjenje, jer svako može da pogreši. Nije bilo ni vreme ni mesto za takve stvari. Neka nas ostavi da patimo. Ako navijači Sampdorije moraju da pate, onda ih ostavite na miru jer vole ovaj dres i klub. ne smemo da dodajemo ništa na njihovu patnju, kao što se desilo na kraju. Dajte im mir.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković besan kao ris: Izvređao sudiju zbog nedosuđenog faula

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    4. maj 2023 | 08:49

    Mister, nisi u mezimici gde si mogao da radiš šta hoćeš.

  • Bob

    4. maj 2023 | 09:30

    Gospodin

  • BOBA

    4. maj 2023 | 10:16

    Deki Stanković se baš pogubio,mislio sam da će biti veliki trener ali očigledno da još razmišlja kao igrač i to je najveći problem mnogih trenera koji su bili vrhunski igrači,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA