≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mekalister srušio "Đavole" u stotom minutu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Penal koštao izabranike Erika Ten Haga

  • 2
Midlzbro - Brajton Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brajtona servirali su osvetu Mančester junajtedu za eliminaciju u polufinalu FA kupa savladavši ih rezultatom 1:0 u zaostaloj utakmici 28. kola Premijer lige.

Dosta dinamičan duel na stadionu "Ameks" obilovao je šansama, međutim sve vreme su na visini zadatka bili golmani Stil i De Hea. U prvom poluvremenu dobre prilike za goste propustili su Rašford i Marsijal, a za domaćine Mitoma, dok je pre samog finiša susreta i Bruno Fernandeš bio zamalo neprecizan.

Mekalisterov udarac sa početka udijske nadoknade zaustavio je španski čuvar mreže, ali to isto nije uspeo da učini nekoliko mintua kasnije. Šou je igrao rukom u kaznenom prostoru, arbitar Mariner pokazao na belu tačku, a Mekalister je ovog puta bio uspešan.

Mančester je sebi malo zakomplikovao situaciju u borbi za Ligu šampiona ali za sada ostaje na četvrtom mestu sa 63 boda, dok je Brajton šesti sa 55 i pred njima je mukotprna borba za plasman na evropsku scenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA