≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odložen meč Zvezde: "Nikome nije do pesme i navijanja, želimo da ispoštujemo tri dana žalosti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nikome nije do fudbala, razumno je pomeriti utakmicu za jedan dan"

  • 14
Aleks Vigo, FK Crvena zvezda, FK Radnički Kragujevac Foto: MN Press

Susret 34. kola plej-ofa Superlige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde biće pomeren sa nedelje na ponedeljak, zbog trodnevne žalosti u Srbiji, koja je počela danas.

Iz Ljutice Bogdana su poručili da je glavni razlog to što nikome trenutno nije do fudbala i da ne žele da učestvuju u događajima zabavnog karaktera.

- Vest o tragediji zadesila je ekipu Zvezde u Kruševcu i ona je taj dan morala da odigra utakmicu četvrtine finala Kupa protiv Napretka. Trener Miloš Milojević i tada je podvukao da nikome nije bilo do fudbala, znajući da je devet života tragično ugašeno. Sad želimo da ispoštujemo makar tri dana žalosti i ne učestvujemo ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera. Ni navijačima nije ni do pesme ni do navijanja. Razumno je pomeriti utakmicu za taj jedan dan - rečeno je iz kluba.

Svi dueli 34. kola, osim mečeva Mladost GAT - Spartak i Javor - Kolubara, igraće se u ponedeljak i utorak, a moguće je da će i navedene utakmice biti pomerene.

Novi termin odigravanja meča između Zvezde i Voždovca biće ponedeljak od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda posle penal drame u polufinalu Kupa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA