≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednjih desetak godina proveo u samom vrhu, sada prelazi u Brajton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvajač tri Premijer lige ojačava De Zerbijev vezni red

  • 0
FK Čelsi - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Godinama unazad je sinonim za požrtvovanost i podređenost timu. Čovek sa sjajnom vizijom na terenu, uvek preciznim i sigurnim dodavanjima, zahvaljujući čemu je uvek unosio sigurnost u timove za koje je nastupao, nalazi se pred transferom u Brajton.

Prema pisanju Fabricija Romana, Džejms Milner će kao slobodan igrač pojačati "Galebove" ovog leta. Navodno je za njega spreman ugovor u trajanju od godinu dana.

Iskusni fudbaler je na zalasku karijere, ima već 37 godina i njegovo iskustvo može značiti mladom De Zerbijevom timu. Brajton se trenutno nalazi na šestom mestu u Premijer ligi i bori se za izlazak na evro-scenu, pa suveć krenuli da ojačavaju konkurenciju, jer je prethodno ugovoren dolazak Žoaa Pedra iz Votforda za sumu od 30 miliona funti.

Džejms Milner je tokom poslednjih sedam godina odigrao 328 utakmica za Liverpul uz 26 datih golova, ali je u aktuelnoj sezoni u drugom planu i uglavnom ulazi sa klupe. Karijeru je započeo u Lidsu, a tokom iste je nosio dresove Svindona, Njukasla, Aston Vile i Mančester sitija.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA