Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraleci pišu: Barak Bahar ide u Zvezdu, a njega menja bivši trener Partizana?

Vreme čitanja: oko 1 min.

On nije imao posao od 2021. godine, kada je dobio otkaz u Lokomotivi

  • 3
marko nikolić Foto: MN Press

Sve je izvesnije da će Barak Bahar na kraju sezone preuzeti Crvenu zvezdu, gde će zameniti Miloša Milojevića. Izraelski mediji već spekulišu i o njegovoj zameni, a na vrhu liste kandidata se nalazi srpski trener Marko Nikolić.

Izraelski "Sport5" piše da je Nikolić najozbiljniji kandidat da nasledi ovog stručnjaka na klupi izraelskog giganta. Oni su između ostalog Nikolića nazvali i "jednim od najboljih srpskih trenera" u ovom momentu, a činjenica da je slobodan na tržištu je ubrzalo spekulacije oko njegovog dolaska u Haifu.

Nikolić je u svojoj karijeri radio u Radu sa Banjice, potom Vojvodini, Partizanu u dva navrata, Olimpiji i Videotonu, dok je poslednji posao imao u Rusiji u ekipi Lokomotivi iz Moskve, gde je dobio otkaz 5. oktobra 2021. godine.

Takođe, u svojoj karijeri je vodio i mladu reprezentaciju Srbije do 18 godina.

Ovaj trener je uspeo sa Lokomotivom da osvoji Kup Rusije, sa Videotonom je bio prvak Mađarske i uzeo je jedan Kup, dok je sa Partizanom uzeo duplu krunu u Srbiji u sezoni 2016/2017.

(Telegraf.rs)l Alberman and the CEO Itzik Ovadia.

Video: Nikolić: Očekujem da igrači Partizana pokažu ponos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buraz

    6. maj 2023 | 13:25

    Pa naravno nije lud da se vrati u Partizan mada kako stvari stoje taj klubic vise ne postoji.

  • COLO

    6. maj 2023 | 12:50

    Nece ovoga puta nigde van zemlje. Vec je najavljeno da se vraca u svoj I nas fk Partizan, da povrati ugled koji su crno beli imali kro istoriju svog pkstojanja. Zna se navijaci hoce TUMBAKOVICA za predsednika a NIKOLICA za trenera, Amin..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA