Vreme čitanja: oko 1 min.

Klop kritičarski prokomentarisao rezultate: "Sve što sada radimo dobro, pomoći će nam za sledeću sezonu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul je trenutno petoplasiran, i prema trenutnom stanju na tabeli, nalazi se na mestu koje vodi u grupnu fazu Lige Evrope

  • 0
Jirgen Klop Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Liverpula od 18.30 na "Enfildu" dočekuju ekipu Brentforda, u okviru 35. kola engleske Premijer lige.

Ipak, ne mogu "Redsi" biti zadovoljni ovom sezonom, koja je,, tokom većeg dela bila puna oscilacija u formi, što se odražavalo i na same igre i rezultate. Liverpul je trenutno petoplasiran, i prema trenutnom stanju na tabeli, nalazi se na mestu koje vodi u grupnu fazu Lige Evrope. Ipak, treba istaći da je do kraja ostalo još tri kola, nakon ovog koje je pred nama, a o čitavoj situaciji govorio je i trener "Redsa", Jirgen Klop.

- Svaki pozitivan učinak koji sada imamo nam pomaže, pomaže momcima, jer ne možemo da zamenimo ceo tim i mislimo da će se sve promeniti. Kako ja razumem život, ako imaš problem, bolje da ga rešiš ovde i sada. Jer ako samo nastaviš, imaš isti problem - počeo je Klop.

Mohamed Salah Foto: Tanjug/AP

Dugo vremena Liverpul nije mogao da nađe balans.

- Nismo mogli da nađemo balans, istina, dugo. Ali naći ćemo okvir u kome će momci ponovo zablistati, gde je mnogo veća verovatnoća da ponovo budu najbolja verzija sebe. To je ono što smo mi uvek pokušavali.

Istakao je klop da će sve što se dešavalo biti od pomoći naredne sezone.

- Dakle, sve ono što sada radimo dobro će nam pomoći za sledeću sezonu. Opet, niko ne zna gde ćemo završiti ili šta već, ali već ovih pet utakmica, moramo reagovati u trenucima...  Nije da mislim: 'O moj Bože, nismo mogli bolje da igramo.' Ne, ne, ne, nikako. Ali znaci koje sam video su zaista obećavajući i zadovoljan sam zbog toga. A onda, još četiri utakmice, pa pauza i onda prava predsezona - bićemo jaki - istakao je Klop za klupski sajt.

(Telegraf.rs)

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA