≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lans srušio Marselj i približio se Ligi šampiona: Nando de Kolo u ekstazi pratio meč voljenog kluba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni košarkaš rođen je u predgrađu ovog mesta

  • 0
FK Lans Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Lansa napravili su veliki korak ka plasmanu u Ligu šampiona za narednu sezonu, pošto su u direktnom okršaju savladali Olimpik iz Marselja na domaćem terenu, čime su iskočili na drugo mesto, koje direktno vodi u elitno takmičenje - 2:1 (1:0).

Stvari nisu krenule dobro za goste sa Azurne obale od samog starta. Već u osmom minutu im je poništen gol koji je postigao Sančez zbog prekršaja, a pred sam kraj prvog poluvremena Fofana je doveo Lans u prednost na dodavanje Dansa.

I drugo poluvreme je domaći tim otvorio na pravi način, pošto je Openda u 60. minutu postigao drugi gol za Lans na dodavanje Frankovskog. Već tada je bilo jasno da će tri boda najverovatnije ostati na severu Francuske.

Ali nije moglo bez drame, pošto je Dimitri Paje uspeo da u 88. minutu smanji na 2:1, ali Olimpik nije imao dovoljno vremena da dođe barem do jednog boda.

Sve to je burno propratio i košarkaš Asvela i reprezentativac Francuske, Nando de Kolo, koji je rođen u predrađu Lansa, a koji je putem Tvitera burno slavio svaki pogodak svog tima.

Lans sada ima 72 boda, tri manje od PSŽ-a, koji ima i meč manje, koji igra sutra protiv Troe u gostima, dok je Olimpik iz Marselja treći sa 70 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Golčina Nikolića posle kiksa štopera Radničkog: Na prvu digao loptu i od stative lobovao golmana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA