≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladenović napravio haos, pa se izvinio: "O ovome više neću javno govoriti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski internacionalc je provocirao protivničke fudbalere

  • 3
Filip Mladenović Foto: Screenshot

Fudbaleri poljske Legije osvojilisu Kup Poljske, a jedan od najboljih igrača Filip Mladenović bio je glavni akter meča odigranog pre tri dana.

Naime, posle poslednjeg penala i pobede protiv Rakova, srpski internacionalc otišao je ka protivničkim fudbalerima i provocirao ih. Oni su odgovorili i počeli da ga jure.

Mladenović je udario jednog, potom i drugog koji ga je stigao, a onda se sukob nastavio i sa trećim igračem. Posle celog incidenta, objavljena je i kazna po kojoj je sezona za Mladenovića završena.

Disciplinski organi u Poljskoj su brzo doneli odluku o ovom incidentu, a Mladenović je kažnjen sa čak tri meseca suspenzije, kao i novčano, u iznosu od 26.000 evra.

Posle svega, Mladenović se oglasio na Instagramu, gde je uputio javno izvinjenje zbog svog postupka.

- Finale kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost, i one nesportske koje su me pogodile. Izvinjavam se zbog svog ponašanja igračima, posebno Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Karlosu, kao i ekipi Rakova iz Čestohove.

Uključujući trenera Mareka Papšuna. Znam da je moje ponašanje bilo neprihvatljivo. Nijedan sportista ne bi trebalo da se tako ponaša. Takođe se izvinjavam igračima mog tima, mom osoblju i navijačima zbog nedostojnog predstavljanja boja Legije Varšave. O ovoj temi više neću javno govoriti - napisao je Mladenović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Filip Mladenovic (@filipmladenovic25)

(Telegraf.rs)

Video: Savo zapevao na Mitrovićevoj svadbi, ispratili ga Ljajić, Mladenović i Rajković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    7. maj 2023 | 10:47

    Zaslužio si i veću kaznu! Tvoje ponašanje uopšte u Poljskoj je katastrofalno! Na svakoj utakmici provociras, stalno se nešto bunis i dobacujes!

  • E

    7. maj 2023 | 11:42

    Dodji u Zvezdu to je tvoj dom

  • Nd

    7. maj 2023 | 11:43

    Terzicu dovodi ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA