Vreme čitanja: oko 1 min.

Bruka u Seriji A: Vlahović pokazivao navijačima da prestanu sa rasizmom, sudija mu dao žuti karton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijanski arbitar, Danijele Doveri je na žestokom udaru javnosti zbog surovog poštovanja pravila i nerazumevanja situacije

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Tanjug / AP

Još jednom ružne scene u Seriji A. Srpski fudbaler, Dušan Vlahović danas je postigao gol u 98. minutu utakmice protiv Atalante u pobedi Juventusa, ali je isto tako kažnjen sa žutim kartonom, a situacija je izazvala ogromnu polemiku u italijanskoj javnosti.

Naime, Vlahović je utišavao navijače Atalante koji su ga rasistički vređali i pokazivao im da prestanu sa tim, a onda je sudija Danijele Doveri izvadio žuti karton i pokazao ga srpskom napadaču?!

Tačno je da je po pravilima zabranjeno svako obraćanje igrača prema publici, ali je javnost u Italiji mišljenja da je Doveri morao da "preskoči" kažnjavanje srpskog fudbalera zbog pomenute situacije, jer je u svemu on zapravo bio žrtva.

Italijanski mediji podsećaju da ovo nije prvi put da se slična stvar dešava Dušanu Vlahoviću i zalažu se za promenu pravila, naročito kada su u pitanju skandiranja sa tribina.

(Telegraf.rs)

Video: Na tribini okačen crtež sa osmoro dece: Fudbaleri Radničkog i Vojvodine odali poštu žrtvama pucnjave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA