Vreme čitanja: oko 1 min.

Grci žele da igraju finale Kupa u Beogradu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mada, teško je da će do toga doći...

  • 2
FK PAOK, navijači, huligani, FK Panatinaikos Foto: AP/Tanjug

Čelncii Fudbalskog saveza Grčke nalaze se u velikom problemu, pošto je sa Kipra stigla negativna vest kada je u pitanju domaćinstvo finala grčkog kupa!

Meč između AEK-a i PAOK-a već je bio viđen kako se igra na Kipru, ali će Grci sada morati da pronađu novi stadion s obzirom na to da kiparksa policija nije dala "zeleno svetlo."

Rumunski mediji pišu da se ozbiljno razmišlja o Bukureštu kao mesto na kom bi finale moglo da se igra 24. maja, te da se u narednim danima očekuju intezivni pregovori.

Druga opcija je, kako navode, Beograd - stadion Crvene zvezde ili Partizana. Međutim, mali su izgledi za to, jer postoji bojazan od navijačkih nereda i sukoba koji bi mogli da se pojave zbog "mešanja" srpskih i grčkih navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NEMAMO NAVIJACE

    8. maj 2023 | 19:25

    SRBIJA VISE NEMA NAVIJACE VEC HULIGANE. NEKA SE MEC IGRA PA DA VIDITE DIVLJAKE. TO SU SVE BATINASI VLASTI. A PISLE KRIV NAM INTERNET. MAFIJA.

  • Juznoprugas

    9. maj 2023 | 02:09

    Srbija mora da insistira na organizaciji finala kupa Grcke u fudbalu! Ovde ne polazu ispit samo nasi navijaci i odnos prema Grcima. Vec i policija ,ministarstvo turizma i sporta kao i nasi hotelijeri! Ako se bude igralo u Bukurestu ovo finale?Pa vecina Grckih klubova ce otici posle na letnje pripreme po Rumunskim planinama(videvsi da im Rumuni garantuju bezbednost)?! Realno ako Bgd nece ili ne sme zbog Grobara koji ce dati podrsku Paoku.Nis-Leskovac pa i Uzice su idealne prilike zbog razdvajanja putanje navijaca preko Bugarske i dolinom juzne Morave tj Vardara.Mnogo je bitno da Grcki navijaci dodju i da trose pare po Srbiji ali da se sprece incidenti!Uzice i Zlatibor imaju sansu da dovedu napokon na pripreme Grcke klubove na leto a stadion u Leskovcu ima istorijsku sansu da u velikom stilu bude otvoren...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA