Vreme čitanja: oko 1 min.

Luda završnica Čempionšipa: Milvol ispustio 3:1 i ostao bez baraža

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koventri i Sanderlend ugrabili poslednje "vize"

  • 0
FK Sanderlend Foto: PAUL O'BRIEN/PPAUK / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ne može bez drame u Engleskoj, nikada, pa tako ni u poslednjem kolu.

Svi susreti 46. runde Čempionšipa odigrani su tokom dana. Jedine nepoznanice odnosile su se na poslednja dva učesnika plej-ofa za popunu Premijer lige.

Od ranije je bilo poznato da su plasman u viši rang obezbedili Barnli i Šefild junajted, takođe se znalo da su na pozicijama tri i četiri Luton i Midlzbro. Poslednjeg dana ligaškog dela sezone Koventri je bodom na "Riversajdu" zauzeo peto mesto, dok je Sanderlend sa 3:0 u gostima savladao Preston i tako sa šeste pozicije obezbedio plasman u nokaut rundu.

Igrači Milvola su tragičari dana jer su u okršaju sa još jednim direktnim konkurentom Blekburnom ispustili prednost od 3:1 i na taj način spali na osmo mesto. Prosto je neverovatno kakvu priliku se propustili popularni Lavovi, pošto je Brereton Dijas u nastavku doneo potpuni preokret Roversima. Da stvar bude još gora, ni Blekburn nije uspeo da se domogne željenog mesta jer su zbog lošije gol-razlike ostali ispod crte.

Polufinalne utakmice plej-ofa na programu su od 13. do 17. maja, a sastaju se Luton - Sanderlend i Midlzbro - Koventri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA