Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo eksplodirao zbog ponašanja protivničkog stručnog štaba: Ponašali se kao šiparice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od njih je u toj unošenju u lice preterao pa ga je besni Portugalac odgurnuo

  • 0

Kristijano Ronaldo i njegov Al Nasr sve više posustaju u trci za titulu u Saudijskoj Arabiji, a poslednji kiks protiv Al Kalidža (1:1) ih je ostavio u zaostatku od 5 bodova za vodećim Al Itihadom.

Svakako novi neuspeh, a uz to i poništeni gol zbog ofsajda su izazvali neraspoloženje kod Portugalca, koji je po završetku meča eksplodirao i to zbog ponašanja pomoćnih trenera i članova stručnog štaba Al Kalidža.

Doduše, i on su se poneli pomalo detinjasto, pošto su svi pohrlili ka jednom od najpopularnijih sportista na svetu odmah po poslednjem sudijskom zvižduku kako bi napravili selfi za uspomenu.

Jedan od njih je u toj unošenju u lice preterao pa ga je besni Portugalac odgurnuo.

Mora se priznati da ovakvo ponašanje članova stručnog štaba baš i nije najprimerenije, bez obzira na to što Ronaldo jeste najveća sportska zvezda koja je ikada nastupala na Arabijskom poluostrvu. Možda bi bolje bilo da su ga sačekali ispred svlačionice i zamolili za fotografiju, nego ovako ponašanjući se kao dečurlija.

(Telegraf.rs)

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA