≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mesijevo saopštenje u vezi sa prelaskom na Bliski istok

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brojni svetski mediji danas su preneli da je sve dogovoreno

  • 0
FK PSŽ Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Već nekoliko dana sva pažnja svetske fudbalske javnosti usmerena je na trenutno najboljeg sportistu sveta Lionela Mesija. Nakon neovlašćenog odlaska na porodični odmor u Saudijsku Arabiju, suspenzije od strane Pari Sen Žermena, potom i ukidanja iste, na red su došla i nagađanja oko njegovog budućeg angažmana.

Prema današnjem pisanju agencije "Frans pres" Al Hilal i Argentinac su sklopili usmeni dogovor vredan "vrtoglavih" 400 miliona evra na godišnjem nivou. Brojni mediji preneli su tu informaciju, a to se nije dopalo Horheu.

Prema saopštenju Mesijevog oca nikakav dogovor između njegovog sina i bilo kog kluba nije postignut niti će u do kraja aktuelne sezone.

- Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku. Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone - rekao je Horhe Mesi.

On je bio nezadovoljan i pisanjem medija na ovu temu.

- Čini mi se da je u medijima prikazan manjak poštovanja, da ima onih koji obmanjuju na svestan i nameran način, ne dajući nikave dokaze u svojim saopštenjima, želeći da pretoče u vest svaku neproverenu glasinu ili da u korist svojih interesa prenesu vesti koje neko drugi režira. Morali bi da objasne zašto ne proveravaju svoje podatke... Oni ne žele da istina pokvari njihove "vesti" - prokomentarisao je Horhe Mesi.

Mesi je juče dobio Laureus priznanje za najboljeg sportistu sveta, a uskoro ga treba očekivati na terenu u finišu Lige 1 i borbama Pari Sen Žermena za naslov prvaka Francuske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA