Vreme čitanja: oko 1 min.

Milinković Savić doneo odluku o svojoj budućnosti?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski reprezentativac je kratko odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti

  • 3
Sergej Milinković Savić

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić je i prethodnih dana bio jedna od vesti na Apeninskom poluostrvu što se tiče njegovog odlaska iz Lacija.

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da Juventus za njega neće dati više od 25 miliona evra u letnjem prelaznom roku, a da bi sada tu cifru gazda rimskog kluba, Klaudio Lotito, sada prihvatio, pogotovo što je srpskom reprezentativcu ostalo još samo godinu dana ugovora.

Međutim, njemu se izgleda i ne ide iz Rima i sa "Olimpika", što je poručio između redova u razgovoru za "DAZN Heroes" gde je govorio između ostalog o saradnji sa Mauriciom Sarijem, Ćirom Imobileom i navijačima Lacija.

- Uvek su bili tu za mene, za njih imam samo lepe reči. Ovde sam 8 godina i uživam u svakom danu. Bila je to dobra sezona. Ostalo je još samo nekoliko utakmica, daćemo sve da prođemo u grupnu fazu Lige šampiona. Budućnost? Dobro mi je u Rimu - rekao je Milinković Savić.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako izgledaju madridske ulice u trenutku dok je Real igrao protiv Mančester Sitija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA