≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barsa potvrdila: Odlazi i poslednji član najboljeg veznog reda u istoriji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni i sada već legendarni fudbaler katalonskog kluba iz njegove zlatne generacije, je još u utorak obavestio čelnike kluba da neće produžiti ugovor koji mu ističe na kraju ove sezone

  • 0
Serhio Buskets Foto: AP/Tanjug

Zvanično je! Barselona je potvrdila da Serhio Buskets od kraja ove sezone više neće biti njen član.

Iskusni i sada već legendarni fudbaler katalonskog kluba iz njegove zlatne generacije, je još u utorak obavestio čelnike kluba da neće produžiti ugovor koji mu ističe na kraju ove sezone.

Barsa mu je ponudila novi ugovor, ali sa skidanjem plate za čak 70%, on je dugo razmišljao i nije želeo da se time bavi dok klub ne obezbedi šampionsku titulu, što bi moglo da se dogodi već predstojećeg vikenda.

Klub je ovog jutra putem svojih profila na društvenim mrežama saopštio da 34-godišnji fudbaler odlazi i uz to objavio prigodan video sa nekim od njegovih najboljih momenata tokom karijere na "Kamp Nou".

Očekuje se da Buskets na leto kao slobodan fudbaler potpiše za Al Hilal iz Saudijske Arabije koji se prethodnih dana dovodio u vezu sa dovođenjem Lionela Mesija, Busketsovog najboljeg prijatelja sa kojim ima navodni pakt da odigraju još jednu sezonu zajedno.

Arabijci su Busketsu stavili na sto ponudu koju mnogi ne bi odbili, a to je 15 miliona evra oslobođenih poreza za sezonu.

Videćemo da li će to biti dovoljno da ga ubede.

Očekuje se da vezista za vikend bude u startnoj postavi u poslednjem gradskom derbiju protiv Espanjola koji će odigrati u karijeri, u kome bi pobedom obezbedio svoju 9 titulu prvaka Španije u dresu Barselone.

Buskets je bio jedan od 3 člana, po mnogima možda i najboljeg veznog reda u istoriji fudbala, koji su uz njega činili još Ćavi Ernandez, Andres Inijesta.

(Telegraf.rs)

Video: VAR poništio penal Napretku, publika u čudu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA