Vreme čitanja: oko 1 min.

Podeljena mišljenja posle prvog meča: Gvardiola oprezan, Anćeloti zadovoljan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener "kraljevskog" kluba, Karlo Anćeloti, bio je prilično zadovoljan nakon meča

  • 1
Karlo Anćeloti i Pep Gvardiola Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala iz Madrida i Mančester Sitija remizirali su u Madridu rezultatom 1:1 (1:0) u prvom meču polufinala Lige šampiona, a utiske nakon remija izneli su treneri oba tima.

Trener "kraljevskog" kluba, Karlo Anćeloti, bio je prilično zadovoljan nakon meča.

- Ekipa je igrala dobro, zadovoljan sam. Zanimljiva utakmica. Teško nam je bilo u prvom poluvremenu, ali je u drugom bilo mnogo bolje. Imali smo dobru kontrolu u igri. Kada su oni imali dosta poseda, držali smo kontrolu u defanzivi, a kada smo počeli mi da igramo sa loptom pravili smo im dosta problema. Dali smo i sjajan gol. Odličan udarac u fantastičnom trenutku - istakao je Anćeloti.

Karlo Anćeloti i Pep Gvardiola Foto: Tanjug/AP

Strateg "Građana", Pep Gvardiola, istakao je da je sledeći meč finale za njegovu ekipu.

- Čvrsta utakmica. Kada smo bili bolji oni su dali gol. Kada su oni bili bolji mi smo dali gol. Dešava se. Imali smo dobre trenutke, a na momente je bilo izuzetno teško protiv njihovog kvaliteta, koji imaju na lopti. Za nas je sledeće srede finale kod kuće pred našim navijačima. Toliko su zahtevni, sa iskustvom i kvalitetom. Igraju mnogo pasova po levoj strani i zaista su dobri tamo, ali imali smo sreće da postignemo fantastičan gol preko De Brujnea. Sledi revanš u Mančester i videćemo šta možemo da uradimo bolje - izjavio je Gvardiola.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Slavlje navijača Reala u Madridu: Ekipa stigla u katedralu da ponudi trofej Bogorodici od Almudene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arsić

    10. maj 2023 | 14:22

    Anćeloti: očekivana taktika Reala Gvardiola: Razočarao me. Imao je najmanje tri igrača koji nisu bili na nivou: Griliš, Silva, Stouns a on nije ubacio ni jednog igrača sa klupe!!! Preteruje, možda će Holand sledeće utakmice igrati štopera???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA