Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuzmanović komentarisao sramotan potez Džake: "Kada bi svako tako reagovao, nijedan meč ne bi bio završen"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svojevremeno su bili saigrači

  • 1
Taulant Džaka Foto: Printscreen/Twitter

Nekadašnji srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović komentarisao je za švajcarske medije nedavno potez kapitena Bazela Taulanta Džake, koji je glavom udario rivala!

Džaka je glaovm udario fudbalera Ciriha Nikolu Katića i zbog crvenog kartona dobio je osam mečeva suspenzije, a Kuzmanović je o tom potezu svog bivšeg saigrača rekao:

- Šta da kažem? Udarac glavom čoveka koji je kapiten i koji treba da bude uzor. Ali, Taulant je imao nekoliko pomračenja u karijeri. On tačno zna šta je uradio, toliko dugo je tu da ga ne treba više provocirati. Pitanje je da li još uvek uči. Mada ne verujem, već ima 32 godine - rekao je Kuzmanović za "Blik", pa se osvrnuo na suspenziju:

Zdravko Kuzmanović Foto: MN Press

- Liga je rekla svoje. Siguran sam da će i klub reagovati i da će Džaka biti kažnjen. Ako dobije po džepu, to će uvek da boli.

U međuvremenu se pojavila informacija da je Taulant, brat Granita Džake, tražio čitača usana kako bi se otkrilo šta mu je Katić rekao, te ga je ovaj udario.

- To je besmislica. Na fudbalskim terenima uvek i svuda ima provokacija. Ni Taulant nije uvek tih i provocira. Kada bi svako reagovao na provokaciju kao on kod Katića, ni jedna utakmica ne bi bila odigrana do kraja. Nisam ni ja bio svetac, mnogo sam i govorio i slušao. Ali nikada nisam dozvolio da me izbace zbog udarca glavom - jasan je Kuzmanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    11. maj 2023 | 16:10

    То је последица шиптарске препотенције под заштитом спонзора!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA