≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova muka za Partizan: Bez bonusa do kraja sezone, napadač obnovio povredu zgloba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odustvo Samerda Baždara svakako dodatno komplikuje kadrovsku situaciju crno-belih u borbi za drugo mesto

  • 4
Samed Baždar Foto: Marko Jovanović

Mladi napadač PartizanaSamed Baždar neće se vraćati na teren u tekućoj sezoni Superlige, odnosno u završna tri meča plej-ofa, usled povrede zgloba koji ja zaradio na jednom od treninga crno-belih.

Baždar iz pomenutog razloga nije bio u protokolu meča sa Novim Pazarom, a neće biti u konkurenciji ni protiv Radničkog 1923, Vojvodine i Voždovca, u kojima će klub iz Humske pokušati da se domogne druge pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona, mada deluje da je taj “voz” odavno prošao...

Radi se o povredi skočnog zgloba koju Baždar vuče već duži vremenski period, a koja se sporadično “vraćala” i zadavala probleme mladom igraču. Ovoga puta je napadača zadesila na treningu, tokom jedne od vežbi, pa je posle medicinskog zbrinjavanja procenjeno da igrač neće moći da pomogne timu do kraja takmičenja.

U svakom slučaju problem više za trenera Igora Duljaja, jer Partizan i onako ima suženu rotaciju, a uz to je Baždar i bonus igrač koji je u velikoj meri korišćen u proteklom delu sezone.

U narednom meču, stručni štab takođe ne može da računa na Kristijana Belića koji će suspendovan zbog žutih kartona, te neće takođe konkuristati za nedeljni duel sa Kragujevčanima.

Što se Baždara tiče, tokom protekle sezone je odigrao 33 utakmice za crno-bele, postigao četiri gola i upisao dve asistencije i nije nikakva tajna da se radi o izuzetno talentovanom igraču, koji je, kao i ostatak tima, u bliskoj prošlosti žrtva tranzicija i trusnih dešavanja u Humskoj, koja daleko više imaju veze sa politikom, nego li sa sportom...

(Telegraf.rs)

Video: Lesor zaplakao tokom pesme navijača na aerodromu: Grobari grmeli na dočeku Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    11. maj 2023 | 13:25

    VAZNO DA SU NAM VAZURA VUCELIC I NEDIC TU ! NE DAJ BOZE DA BEZ NJIH OSTANEMO !

  • Cubaka

    11. maj 2023 | 12:47

    Ostadose bez imena, grba i stadiona a sada i bez bonusa, kamen da zaplace.

  • Pera kum

    11. maj 2023 | 17:22

    Cuveni Baki.jak igrac mnogo.jedna od najvecih zabluda fudbalskih svih vremena i jos jedna macka u dzaku koju pokusavaju da prodaju.a fudbalski kvalitet apsolutna nula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA