≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf saznaje: Ovo su detalji krvave tuče u Nišu zbog koje je uhapšen reprezentativac Srbije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemile scene iz Niša, nešto što nikako ne priliči sportisti

  • 4
Srbija SAD, fudbal, Serbia US soccer Foto: Tanjug/AP

Tokom dana je odjeknula vest da je u Nišu uhapšen fudbalski reprezentativac Srbije i golman Radničkog, Dragan Rosić, koji je pretukao jednog mladića nakon svađe u noćnom klubu u Nišu. Fudbaler je ovom prilikom naneo poprilično ozbiljne telesne povrede.

Kako Telegraf saznaje, sve se odigralo još u utorak uveče, ispred jednog noćnog kluba u Nišu, kada su se Rosić i još jedan momak posvađali unutar kluba. Sukob se potom nastavio i ispred.

Rosić nije bio sam u ovoj tuči, ali je navodno on bio taj koji je tukao mladića. Prilikom te tuče, golman Radničkog mu je naneo i ozbiljne telesne povrede u vidu slomljene vilice, kada ga je šutirao dok je ovaj ležao na podu.

Policija je odmah iste večeri stavila lisice na ruke Rosiću.

Klub iz Niša se još nije oglasio povodom ovog događaja, dok je Rosić imao priliku i da debituje za fudbalsku reprezentaciju Srbije, kada mu je Piksi ukazao poverenje na prijateljskoj utakmici.

(Telegraf.rs)

Video: Derbi imenjaka odlučio Vidosavljević: Gol koji je doveo Kragujevčane u poziciju za plej-of

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    11. maj 2023 | 21:54

    Hahaaaha! 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂. Čuj reprezentativac Stradije i to iz Niš!? Hahaaaaha , oće to kada je Piksi- Diksi selektor. Ne zaboravljaju se palančani ni za stare dane!? Hahaaaaaha! Dobar i kulturan, da bog kaže da nije, slagao bi. 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣👹

  • Бошко

    12. maj 2023 | 01:10

    Плашим се да ће исти се врло брзо наћи на слободи и да ће наставити то да ради пошто за познате закон не важи посебно кад су жртве обични грађани. Треба да га је срамота и ако има правде завршиће на робији а дечку ће платити милионску одштету за повреде које му је нанео и за дишевни бол. Нема везе да ли је спортиста, репретентативац и шта већ у толико казна треба да буде дупло већа пошто исти треба да буду пример лепог оонашања осталим грађанима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA