Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlići odbranili titulu na poznatom turniru: Srbija dobila Crnu Goru u finalu, Bugarima pripalo 3. mesto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma lepa uvertira pred ono što sledi

  • 0
Srbija U16 Foto: FSS

Mlada reprezentacija Srbije (do 16 godina) uspela je da osvoji prvo mesto na 9. Međunarodnom memorijalnom turniru "Miljan Miljanić", koji se svake godine održava tradicionalno u Staroj Pazovi, kao znak sećanja na legendarnog fudbalskog trenera.

Srbija je u finalu bila bolja od Crne Gore sa 2:0, golovima Alekse Vasilića i Stefana Mladenovića, dok su na turniru učestvovale još i reprezentacije Bugarske i Severne Makedonije.

Što se tiče naše reprezentacije, ona je igrala u sastavu: Miladinović, Filipović, Avdić, Roganović, Ivanović, Bačanin, Kostić, Kličković, Vasilić, Martinović, Đorđević.

Orlići, izabranici Jovana Damjanovića, su na ovaj način uspeli da odbrane i trofej osvojen prošle godine, čime su napravili i sjajnu uvertiru pred utakmice u jesenjem terminu kvalifikacija.

Treće mesto na ovom turniru je osvojila reprezentacija Bugarske, koja je bila bolja od Severne Makedonije sa 2:0.

Priznanja najboljim pojedincima uručili su Nikola Lazetić, Vladimir Petrović Pižon, Stanislav Karasi, Marko Zdravković (FSB) i Igor Matić, dok je prelazni pehar kapitenu pobedničke ekipe Jovanu Miladinoviću, uručio najmlađi Miljanov unuk, Vuk Miljanić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA