≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zemunci zovu podršku protiv OFK Beograda: Besplatan ulaz na derbi koji odlučuje ko će u viši rang

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolika je važnost meča govori i to da će suditi najbolji srpski sudija Srđan Jovanović koji je ove sezone delio pravdu i na 4 meča Lige šampiona

  • 0
Taurunum Bojs, FK Zemun, navijači Foto: MN Press

Predstojećeg vikenda, oči jednog dobrog dela fudbalske Srbije biće uprte i ka jednom meču Srpske lige - Beograd, a ne samo ka mečevima timova iz Superlige koji se bore za kvalifikacije za Ligu šampiona i izlazak u Evropu.

U pitanju je veliki derbi između Zemuna i OFK Beograda koji ovog puta ima i izuzetan takmičarski značaj, s obzirom da je reč o prvoplasiranoj i drugoplasiranoj ekipi na tabeli i da direktno odlučuje ko će biti prvi na kraju sezone, a samim time izboriti i povratak u Prvu ligu Srbije.

Kolika je važnost meča govori i to da će suditi najbolji srpski sudija Srđan Jovanović koji je ove sezone delio pravdu i na 4 meča Lige šampiona.

Zbog toga Zemunci žele da imaju i veliku podršku sa tribina koja bi dala vetar u leđa njihovim igračima, pa su odlučili da ulaz na meč bude besplatan.

- Gradska opština Zemun je obezbedila besplatne karte za fudbalsku utakmicu FК Zemun – OFК Beograd koja će biti održana u subotu, 13. maja 2023. godine na stadionu FК Zemun sa početkom u 14 časova. Svi zainteresovani karte mogu da preuzmu u šalter salama GO Zemun na adresama: Magistratski trg br.1 i Pukovnika Milenka Pavlovića br.3a (Batajnica). Pozivamo sve Zemunce da dođu na stadion FК Zemuna i podrže svoj fudbalski klub koji bi pobedom na utakmici obezbedio ulazak u Prvu ligu Srbije - stoji u saopštenju kluba.

Utakmica u Gornjoj Varoši počinje u subotu u 14.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA