Vreme čitanja: oko 2 min.

Lazetić optimista pred nastavak pohoda na LŠ: "Motivisani smo, u dobrom smo momentu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

TSC trenutno zauzima 2. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 68 bodova. Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac je 7. na tabeli sa 45 osvojenih bodova

  • 0
Žarko Lazetić Foto: MN Press

Fudbaleri TSC u subotu 13. maja od 20.30, dočekuju ekipu beogradskog Voždovca u 35. kolu Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić je naglasio da Voždovac iza sebe ima dobru sezonu, odličnog trenera i stručni štab, kao i izvanredne mlade igrače.

- Dobra su ekipa i to će biti odličan test za nas i sjajna utakmica, uostalom kao i svaka koju smo odigrali sa njima. Sigurno ćemo biti motivisani da pružimo dobru igru, a očekujem i dobru posetu na Areni. Sezona je pri kraju i svaki meč nosi veliko značenje i u očima navijača i svih nas i siguran sam da će ovaj pred nama biti zanimljiv - rekao je Lazetić.

Žarko Lazetić Foto: MN Press

- Samopouzdanje se izgrađuje na treninzima i na utakmicama. Meč u Kragujevcu smo završili sa postignuta četiri gola, ali nismo odigrali sjajnu partiju, na onom terenu to i nije moguće. Ipak, igrali smo zrelo, postizali smo golove iz prekida, nismo imali puno šansi, ali dobro je što smo uspeli da ih iskoristimo. Pokazali smo da i posle poraza od Zvezde i Partizana nismo izgubili samopouzdanje, a to je nešto što generalno krasi ovu ekipu tokom cele sezone i potrudićemo se da tako i ostane do njenog kraja - dodao je šef stručnog štaba TSC-a.

Lazetić je konstatovao da svaka utakmica nosi određene zamke koje će njegov tim pokušati da izbegne.

- Ne osvrćemo se unazad, gledamo samo ispred sebe na predstojeći meč sa veoma kvalitetnom mladom ekipom. Mi smo u dobrom momentu, iako smo na kratko ostali bez Mirčevskog i na žalost bez Radina koji je doživeo težu povredu u Kragujevcu. To nam je svima teško palo i ovom prilikom mu želimo brz oporavak i čekamo da nam se što pre vrati na teren zdrav - zaključio je Lazetić.

FK TSC vs FK PARTIZAN Foto: MN Press/Milan Rašić

Odbrambeni igrač TSC-a, Dušan Cvetinović istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi koja igra dobar fudbal.

- Voždovac je mlada ekipa koju vodi dobar trener i koja ima sistem igre koji joj je ove sezone doneo rezultate. Skoro smo igrali protiv njih i to je za nas bila izuzetno težak meč, a ne očekujem da će predstojeći biti lakši. Iako su mladi, imaju dobru i zrelu ekipu koja igra sa dosta strasti i energije i biće to sigurno zanimljiv duel za gledanje - rekao je Cvetinović.

TSC trenutno zauzima 2. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 68 bodova. Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac je 7. na tabeli sa 45 osvojenih bodova. Utakmica 35. kola Mozzart Bet Superlige Srbije TSC – Voždovac se igra u subotu 13.maja u Bačkoj Topoli na TSC Areni od 20.30h, direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 1.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje u svlačionici TSC-a zbog pobede koja im je donela poziciju koja vodi u kvalifikacije za LŠ

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA