≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda "zagrizla" za dva napadača: Jedan je špic "bratskog kluba", drugi nastupao za Everton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pominjali su se Mateo Kasijera, kao i Žan Filip Kraso, ali čini se da od njihovih dolazaka nema ništa, s obzirom na finansijske uslove koje su tražili

  • 23
Fraser Hornby, Shamar Nicholson Foto-kolaž: Profimedia Kurt Desplenter/Zuma Press, Alexey Filippov/Sputnik

Fudbaleri Crvene zvezde su odbranili titulu šampiona Srbije, što im je obezbedilo direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone.

Samim tim, jasno je da su neophodna i adekvatna pojačanja na određenim pozicijama, a jedna od njih je i mesto napadača. Doduše, jednog je Zvezda već "potpisala", s obizrom na to da će Piter Olajinka pojačati crveno-bele na leto.

Ipak, neizvesno je da li će Aleksandar Pešić napustiti Marakanu, s obzirom da je za njegove usluge ozbiljno zainteresovan mađarski Ferencvaroš, a ni ostanak Marka Rakonjca još uvek nije definisan.

Nikola Vujadinović Marko Metlas

Samim tim, crveno-beli na leto žele da popune sve pozicije sa kvalitetnim fudbalerima, sa ciljem da obezbede i proleće u Evropi.

Pominjali su se Mateo Kasijera, kao i Žan Filip Kraso, ali čini se da od njihovih dolazaka nema ništa, s obzirom na finansijske uslove koje su tražili.

Nastavila je Zvezda da traži napadača, a kako "Sportske" javljaju, na radaru crveno-belih našli su se Šamar Nikolson iz moskovskog Spartaka i Frejzer Hornbi iz Ostendea.

Shamar Nicholson Foto: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

Nikolson je reprezentativac Jamajke, i ruski mediji su dosta pisali o njemu, s obzirom na to da je Galatasaraj želeo da ga dovede u svoje redove. Uz to, za njegov "potpis" raspitivao se i Everton, međutim, nije promenio sredinu.

Što se tiče Frejzera Hornbija, on je igrač Remsa, ali je na pozajmici u Ostendeu. Reč je o momku koji je rođen 1999. godine, koji je nastupao za mlađe selekcije škotske reprezentacije, a uz to, prošao je akademiju Evertona.

Fraser Hornby Foto: Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Kako prenose "Sportske", vrednost obojice igrača se kreće oko 3.000.000 evra, a ostaje nam da vidimo da li će neko od pomenutih igrača zaigrati u crveno-belom dresu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte drugi gol Zvezde protiv Voždovca: Minijature u šesnaestercu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejo

    12. maj 2023 | 18:20

    Rakonjca vratiti nazad.Nije on kalibar za Zvezdu netreba bacati pare nanjega .Takvih u Graficaru koliko hoces ima.Rusi su se zaletjeli s njim pa sad gledaju kako pare da vrate.Momku svaka cast on moze da igra u Cuki ,Vojvodini ,Partizanu .TSC nemoze kao ni u Zvezdi.

  • stara pesma

    12. maj 2023 | 19:17

    kao : van la para, rišairo, dioni, bakajoko, pićini, falćineli, falko, motika, azarovi, prucev, kulibali,spiridinović, žirka, mustafa, ebisilio, tomane, žander, odada, salami, ...

  • alal vera alal vera

    12. maj 2023 | 19:15

    svi pišu gde su igrali i koliko su igrali a kad se radi o napadaču niko nije napisao koliko su ti igrači odigrali utakmica i koliko su golova dali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA