Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva će to da bude kombinacija: Baloteli stiže u Rumuniju na leto, a vodiće ga legendarni Mutu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rumunska Gazeta piše da je transfer blizu realizacije i da je Mario pozitivno odgovorio na kontakte

  • 1
Mario Baloteli Foto: Tanjug/AP/Gian Ehrenzeller/Keystone

Kakva transfer bomba stiže iz susedne nam Rumunije! Kako piše tamošnja Gazeta, ekipa Rapida iz Bukurešta sprema nekoliko velikih imena za narednu sezonu, a ono koje je posebno odjeknulo jeste - Mario Baloteli!

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija, Liverpula, Intera i Milana sada igra u Švajcarskoj za tim Siona. U Rapidu se nadaju da će naredne sezone napraviti iskorak u odnosu na tekuću sezonu u kojoj je uspeo da se plasira u plej-of, ali nema nikakve šanse za titulu.

Kako dalje navodi ovaj list, Rapid je već kontaktirao agenta popularnog Super Marija, koji je istakao da bi Italijan voleo da se priključi rumunskom klubu. Međutim, imao je i jedan uslov.

- Ne dolazim bez milion evra pri potpisu - naglasio je Baloteli.

Rapid ima još nekoliko "meta" u narednom prelaznom roku među kojima je Katalin Siržan iz juniora Arsenala, kao i Alen Halilović, koji je bio jedna od mladih nada Barselone.

Ono što je još interesantnije jeste da bi Balotelija naredne sezone trenirao Adrijan Mutu, koji je poznat po svom "ludom" temperamentu, tako da bismo u svakom slučaju gledali pravi spektakl na utakmicama Rapida.

(Telegraf.rs)

Video: Sin Laneta Jovanovića izbačen iz reprezentacije Srbije: Selektor Luković objasnio zašto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA