Vreme čitanja: oko 1 min.

Vraća se Aleksandar Mitrović u dresu Fulama: Saša Lukić ga dočekao natrag posebnom porukom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski napadač bio je suspendovan zbog odgurivanja sudije Kristofera Kavanoa tokom meča sa Mančester junajtedom

  • 1
Aleksandar Mitrović Foto: AP/Tanjug

Oko mesec i po dana nakon što je udario i odgurnuo sudiju Kristofera Kavanoa na meču između Mančester junajteda i Fulama, fudbaler Kotidžersa, Aleksandar Mitrović konačno se vraća na teren posle suspenzije.

Posle svega bila je doneta odluka da Mitrović propusti ukupno osam utakmica zbog svog postupka, kao i da plati finansijsku globu u iznosu od čak 80.000 funti, što je značilo da će naš napadač moći da zaigra za crno-bele iz Londona danas protiv Sautemptona.

I tako će i biti, ukoliko ga, naravno, trener Marko Silva uvrsti u sastav. Jedino je Paolo di Kanio svojevremeno dobio veću kaznu zbog napada na sudiju kada je bio suspendovan na 11 utakmica.

Bilo kako bilo, nema navijača Fulama koji nije oduševljen Mitrovim povratkom, a isto tako je dobrodošlicu nazad poželeo i njegov saigrač Saša Lukić, koji je na Tviteru ostavio posebnu poruku srpskom napadaču.

- Pogodite ko se vraća? - napisao je Lukić na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Savić prati meč Partizana i Reala u Madridu: Nema dileme za koga navija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    13. maj 2023 | 14:17

    Sećam se kada je Paolo di Kanio bio drastično suspendovan i to zahvaljujući što nije Englez. Ali nekako se zaboravlja njegov gest humanosti za koju je i nagrađen priznanjem kada je loptu namerno sa metar udaljenosti od bukvalno praznog gola bez trenutka razmišljanja namerno šutnuo pored gola u aut, jer je protivnički igrač ležao sa otvorenim prelomom potkolenice i prvi pritrčao mu u pomoć.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA