≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrović poslao klub srpskog biznismena u niži rang: Sautempton ispao iz Premijer lige!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva ekipa koja je ispala iz elitnog takmičenja

  • 5
Aleksandar Mitrović

Foto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sauptempton je zvаnično prvi klub koji je ispao iz Premijer lige ove sezone! Tim koji je u vlasništvu srpskog biznismena Dragana Šolaka, poražen je sa 2:0 na svom terenu od Fulama i tako izgubio i matematičke šanse da opstane u najvišem rangu i naredne sezone.

Sautempton je u drugu ligu pogurao i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji se u velikom stilu golom vratio posle suspenzije od osam utakmica kada je nasrnuo na sudiju u meču FA Kupa pre skoro dva meseca.

Mitrović je ušao kao rezerva i postigao gol koji mu je burno proslavio. Prethodno je gol za 1:0 dao Karlos Vinisijus, a Fulam je ovom pobedom došao do 51 boda i 9. mesta na tabeli.

Sautempton će naredne sezone igrati u Čempionšipu, pošto imaju još dve utakmice do kraja sezone, a Everton koji je u zoni opstanka im beži nedostižnih osam bodova.

Mančester junajted je ostvario izuzetno važnu pobedu u borbi za Ligu šampiona, pošto je slavio na Old Trafordu sa 2:0 protiv Vulverhemptona. Golove su postigli Marsijal u 32. i rezervista Garnačo u 94. minutu.

Aston Vila je savladala Totenhem sa 2:1 u direktnom duelu zaEvropu i sada su poravnati na tabeli sa Pevcima sa 57 bodova, ali Totenhem ima bolju gol razliku i trenutno je na poziciji broj 6, koja vodi u Ligu Evrope.

Golove za Vilu dali su Remzi u 8. minutu i Daglas Luiz u 72. minutu.

Katastrofa Čelsija i Frenka Lamparda se nastavlja, pošto su remizirali sa Notingem Forestom sa 2:2, dok je Kristal Palas slavio sa 2:0 protiv Bornmuta.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačko "ludilo" na meču Srpske lige između Zemuna i OFK Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA