Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači PSŽ-a zviždali Mesiju, njegov odgovor je bio magija kod korner zastavice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se rat na relaciji Mesi - navijači PSŽ-a

  • 7
Lionel Mesi

Printskrin: Twitter.com/LeoMessiMedia

Fudbaleri PSŽ-a savladali su Ažaksio sa 5:0 i došli na korak od titule, pošto tri kola pre kraja imaju šest bodova više od Lensa i dovoljno im je da pobede na jednoj utakmici u poslednja tri kola kako bi i matematički osigurali titulu.

To bi PSŽ-u bila 11. titula u istoriji kluba, čime bi postali rekorderi u Francuskoj, jer su trenutno izjednačeni sa Sent Etjenom i Marseljom sa po 10 pehara nacionalnog prvenstva.

Ažaksio se i definitivno se vraća u Ligu 2 naredne sezone, pošto je ovim porazom izgubio i matematičke šanse za opstanak.

Fatijan Ruiz je načeo rivala u 22. minutu, a 11 minuta kasnije je Hakimi povisio prednost, a početkom drugog poluvremena je na scenu stupio Embape, koji je dao gol u 47, pa u 54. minutu. Konačnih 5:0 na semaforu bilo je posle autogola Jusufa.

Meč je obeležio povratak Lionela Mesija na teren nakon suspenzije koju mu je izrekao klub. Mesi se izvinio javno što je išao u Saudijsku Arabiju bez dozvole, ali mu navijači nisu oprostili, pa je žestoko izviždan na predstavljanju, ali i kasnije tokom igre.

Tako je prilikom jednog kornera koji je trebalo da izvede dobio žestoke zvižduke sa tribina. Mesi se nije preterano obazirao, već je tada izveo mini šou u pimplovao loptu dok je išao ka korner zastavici.

 

(Telegraf.rs)

Video: Samo za Mesijeve oči: Kad Antonela pleše za Lea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ₩¥£€

    13. maj 2023 | 23:22

    magija ? ? ?

  • magija

    13. maj 2023 | 23:24

    to je kad katar kupi psg dobije organizaciju mundijala dovede nesija iz barselone u psg uz obećanje da će argentina osvojiti svetsko prvenstvo

  • vk

    13. maj 2023 | 23:56

    Koje glupe komentar boze moj katar obecao Argentini da osvoji svetsko pervenstvo. Argentina je igrala najlepsi fudbal sto se ikad videlo u zadnje 100 godina i ko Messi nece biti igraca da se igra jos 500 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA