≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

OFK Beograd se oglasio saopštenjem: "Čista pobeda u Zemunu, uprkos sudijskom pokušaju otimačine"

Vreme čitanja: oko 1 min.

OFК Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju protiv Zemuna

  • 19

OFK Beograd je pobedom u Zemunu (1:0) preuzeo prvo mesto u Srpskoj ligi Beograd i napravio veliki korak prema plasmanu u Prvu ligu Srbije.

Posle meča, u kojem je tim sa Karaburme igrao sa igračem manje i došao do trijumfa, oglasio se saopštenjem:

- OFК Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju protiv Zemuna, a milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srđan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FSS Dejan Filipović.

- Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala isključivši u 33. minutu igrača OFК Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim Jovanović je u tom duelu video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča. Međutim, videlo se da se OFК Beograd vraća na stare staze slave i da je ponovo igrački moćan jer smo bez većih problema izdržali sve što nam je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio i pokazali da smo najbolji - dodaju sa Karaburme.

- Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati kao neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine - poručuju iz OFK Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaahahaja

    14. maj 2023 | 12:37

    Kaže klub koji je namestio zadnjih 10 utakmica

  • Luka

    14. maj 2023 | 12:09

    Sramotno je da oba kluba ne igraju prvu ligu i da su toliko jadna... Ali da ste pokradeni nisam bas siguran... Prica se o nekoj kradji, a zna se u cijem ste posedu i ko vas gura...

  • Rici77

    14. maj 2023 | 12:47

    Terza madjija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA