Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prazan hod" novog šampiona: Monca "očitala lekciju" Napoliju, Fiorentina lako protiv Udinezea

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je reč o srpskim fudbalerima Nikola Milenković je odigrao čitav meč, dok je Aleksa Terzić ušao sa klupe u 60. minutu. Kada je reč o Udinezeu, Lazar Samardžić je odigrao 84 minuta

  • 0
Serija A Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Napolija poraženi su na gostujućem terenu od ekipe Monce rezultatom 2:0, u okviru 35. kola italijanske Serije A.

Ova utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj ni za jedne, a ni za druge, s obzirom na to da je Napoli osvojio šampionsku titulu posle 33 godine čekanja, a Monca je uveliko obezbedila opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala.

Ipak, iako je novi šampion kontrolisao igru kroz posed, Monca je pokazala veću želju i došla do velike pobede. Prvo je u 18. minutu Dani Mota pogodio posle dodavanja Pesine, da bi konačan rezultat postavio Andrea Petanja u 53. minutu.

Što se tiče Napolitanaca, oni su nakon ovog poraza ostali na 83 osvojena boda, dok je Monca došla do devetog mesta i ima 49 osvojenih bodova.

Kada je reč o drugom susretu u istom terminu, Fiorentina je domaćem terenu bila bolja od Udinezea rezultatom 2:0. "Viola" je bolje otvorila meč i došla do prednosti već u sedmom minutu preko Kastrovilija, ali je to bilo i jednio uzbuđenje u prvih 45 minuta, a ujedno i do samog finiša meča.

Igrao se 90. minut kada je Kastrovili asistirao za Bonaventuru, koji je smestio loptu u mrežu i tako postavio konačan rezultat. Kada je reč o srpskim fudbalerima Nikola Milenković je odigrao čitav meč, dok je Aleksa Terzić ušao sa klupe u 60. minutu. Kada je reč o Udinezeu, Lazar Samardžić je odigrao 84 minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Našli smo ceo snimak navijačice Napolija koja je u tangama i golih grudi slavila titulu na ulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA