Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludilo u Nemačkoj i loše vesti za Zvezdu: Nestvaran preokret Lajpciga golovima u 87. i 96. minutu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne nešto čemu su se nadali crveno-beli

  • 2
FK Lajpcig Foto: Tanjug / AP

Loše vesti za Zvezdu stižu iz Nemačke, gde je ekipa RB Lajpciga uspela da dođe do pobede protiv Verdera i to na kakav način. Slavili su sa 2:1, i to golovima u 87. i 96. minutu, što nikako ne ide u prilog creno-belima.

Velika borba se vodi u Nemačkoj za Ligu šampiona, gdeza koju se bori tri kluba, a mesta su samo dva. Union Berlin je uspeo da slavi protiv Frajburga i tako ih "izbaci" iz trke, makar nakratko, dok je RB Lajpcig pobedom protiv Verdera došao do 3. pozicije.

Tim iz Bremena je imao tri boda u svom džepu, pošto je prethodno VAR poništio gol Nkunkua, samo tri minuta kasnije je Leantro Bitenkur postigao gol za slavlje Verdera. Lajpcig je potom krenuo svim silama napred, a to im se isplatilo u samom finišu.

Prvo je Vili Orban pogodio u 87. minutu za 1:1, a devet minuta kasnije je Dominik Sobošlaj postigao gol za 2:1.

Ovaj meč je pratila i Crvena zvezda, pošto je u njenom interesu radi što boljeg mesta u šeširima Lige šampiona to da Lajpcig ne igra u Ligi šampiona iduće sezone.

Ipak, nisu imali sreće crveno-beli.

(Telegraf.rs)

Video: "Odgovor" Severa ih je sigurno zaboleo: Firmaši isprozivali Delije, prikazali ih simbolom Turske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahah

    14. maj 2023 | 20:01

    Pa Zvezda u kom god da je Sesiru ima da sluzi kao proslog puta da Bude Tim sa najvise primljenih golova u LIGI Sampiona, bilo je 3:24 Bruka Rezimska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA