Vreme čitanja: oko 1 min.

Juventus ima tri meč lopte za Ligu šampiona: Vlahović i Kostić bez učinka, Stara dama dobila Kremoneze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fajoli i Bremer su bili strelci za domaći tim

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Juventusa savladali su Kremoneze u utakmici 35. kola Serije A, čime su se približili na samo bod od osiguravanja mesta u Ligi šampiona za narednu sezonu - 2:0 (0:0).

Srpski fudbaleri danas nisu imali učinak. Dušan Vlahović je izmenjen u 67. minutu utakmice i umesto njega je ušao Anhel di Marija, dok je Filip Kostić ceo meč propratio sa klupe.

Gotovo da nije bilo dileme oko toga da li će Juventus uspeti da odnese pobedu na ovom susretu. Od samog starta je Stara dama nametnula svoj ritam i na kraju upisala vredna tri boda.

Led je probio Nikolo Fajoli u 55. minutu i bio je to zaista fenomenalan udarac posle dodavanja Federika Kjeze koji je jednostavno bio neodbranjiv za odbranu gostujuće ekipe.

Posle toga je Juve nastavio da napada i do drugog gola koji je rešio sve stigao je u 79. minutu. Prvo je Arkadijuš Milik bio izblokiran, da bi nakon toga Bremer pokupio odbitak i smestio loptu u mrežu.

Juventus posle ovoga ima 69 bodova na drugom mestu na tabeli, osam više od petoplasiranog Milana koji je van zone Lige šampiona. To faktički znači da Stara dama ima tri meč lopte za plasman u elitno takmičenje za narednu sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: "Mora malo da se podvikne": Duljaj o taktici protiv Radničkog 1923

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA